Skip to main content

Varastovalikoima

Tuomme maahan laajaa valikoimaa erilaisia puupohjaisia levytuotteita ja reunanauhoja pääasiassa puusepän-, huonekalu-, keittiökaluste- ja erikoiskalusteteollisuuden sekä suunnittelijoiden tarpeisiin. Laajasta varastovalikoimastamme löytyy monia eri ratkaisuja kalusteteollisuuden tarpeisiin. Laadukkaat tuotteet ja nopea toimitusprosessimme auttavat onnistumaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee, kysy rohkeasti!

Vara valita

Laajasta valikoimastamme löydät sopivat ratkaisut. Lämpimät 4 000 m²:n varastotilat sijaitsevat Valkeakoskella, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Helppo tilata

Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa. Voit tilata haluamasi tuotteet helposti puhelimella, sähköpostilla, tekstiviestillä tai vaikka WhatsAppilla.

Nopea toimitus

Varastovalikoiman tuotteet toimitetaan nopeasti suoraan asiakkaalle ympäri Suomen, ilman välikäsiä. Myös yhden kappaleen tilaukset.

Levytuotteet

Levytuotteet
Levytuotteiden valikoimassa on erilaisia puupohjaisia levytuotteita kalusteteollisuuden tarpeisiin. Varastovalikoimastamme löytyvät MDF-levyt vakiolaatuisina, melamiinipintaisina sekä eri käyttötarpeisiin soveltuen. Lastulevy valikoimassa on pinnoittamattomia ja melamiinipintaisia väri sekä puutekstuureja. PUR- ja akryylinpinnoitettuja levyjä on saatavilla kiiltävä- ja mattapintaisina. Keveiden ja paksujen rakenteiden valmistamiseen on saatavilla Lisocore kevytlevyjä, jotka voidaan pinnoittaa tarpeen mukaan. Kalusteiden kasaamista helpottaa taustalevyt, sidelistat, OSB-levyt, vanerituotteet sekä puulevyt.

Varastovalikoimaan

Reunanauhat
Valikoimamme reunanauhat ovat korkealuokkaisia ja laadukkaita. Varastovalikoimastamme löytyvät yhteensopivat nauhat varastoimiimme levyihin. Reunanauhoja saat nopeilla toimitusajoilla ja tarvittaessa yhden rullan kerralla. Hranipex Express-Collection mallistosta on saatavilla 1660 väriä myös erikoisimmilla nauhaleveyksillä sekä sulateliimataustalla. AdvantEdge malliston ABS-reunanauhat soveltuvat Hot Air –reunanauhakoneille. Melamiinipintaisia reunanauhoja on yksivärisinä ja puukuvioisina. Levytuotteisiin sopivat reunanauhat löytyvät värivastaavuudet listauksesta.

Varastovalikoimaan

Reunanauhat

Asennusvalmiit tuotteet

Asennusvalmiit tuotteet
Valikoimamme asennusvalmiit tuotteet soveltuvat myös rakennusteollisuuden ja remontoinnin ammattilaisten tarkoituksiin. Asennusvalmiit tuotteilla rakentuu nopeasti valmiita ja näyttäviä seinäpintoja sekä väliseiniä julkisiin- ja kodin tiloihin. Melamiinipintainen ClicWall-seinälevy on patentoidun ponttiprofiilin ansiosta viisi kertaa nopeampi asentaa verrattuna normaaliin kipsilevyyn. Hotán® akustiikkalevyt ovat näyttäviä rimalevyjä, joilla on lisäksi akustoiva ominaisuus. Rimalevyjen alushuopa on valmistettu kierrätetyistä pulloista, ja ne ovat viilutettua mustaa MDF-materiaalia.

Varastovalikoimaan

Liimat ja puhdistusaineet
Valikoimamme Hranipexin laadukkaita liimoja ja puhdistusaineita, jotka ovat tilattavissa kätevästi muun kuorman yhteyteen. Kalusteiden kasaamista helpottava suihkutettava kontaktiliima soveltuu puusepänteollisuuden käyttökohteisiin. Hranifix kontaktiliima soveltuu useimmille käytettäville materiaaleille. Hraniclean puhdistusaineet ovat hellävaraisia mutta erittäin tehokkaita puhdistusaineita levypinnoille ja pinnoitetuille reunoille. Pakkaus kulkee kätevästi mukana asennuksen aikaisissa töissä ja varmistaa, että luovutusvaiheessa kalusteet ovat ensiluokkaisesti viimeistelty.

Varastovalikoimaan

Liimat ja puhdistusaineet