Skip to main content
Varastovalikoimassa on vara valita
Tilaa uutiskirje

Palve­lumme kaluste­valmis­tajille ja teollisuu­delle

Laajasta varastovalikoimastamme ja tilausvalikoimastamme löytyy monia eri ratkaisuja kalusteteollisuuden tarpeisiin. Laadukkaat tuotteet ja nopea toimitusprosessimme auttavat onnistumaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee, kysy rohkeasti!

Nopea toimitus – ilman välikäsiä

Varastovalikoimassa on vara valita

Laaja valikoimamme auttaa sopivan ratkaisun löytymisessä. Tuotteet varastoidaan lämpimissä varastotiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä Valkeakoskella, jossa lämmintä varastopinta-alaa on yhteensä noin 4 000 m².

Tilaamisen helppous

Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa. Voit tilata haluamasi tuotteet helposti ja vaivattomasti puhelimella, sähköpostilla, tekstiviestillä tai vaikka WhatsAppilla. Erikoisempienkin tilausten tekeminen sujuu kätevästi palvelevan ja auttavaisen henkilökuntamme kanssa.

Nopea toimitus

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle suoraan Emportin varastosta – on kyse yhdestä levystä tai useasta nipusta. Erikoistilaukset toimitetaan suoraan tavarantoimittajalta asiakkaalle, ilman välikäsiä. Myös nouto Emportin varastolta on mahdollista. Sovimme henkilökohtaisesti sinulle helpoimman toimitustavan.

Meistä sanottua

Meille täsmällisyys, luotettavuus ja rehellinen yhteistyö ovat tärkeää. Emportin kanssa on ollut helppo toimia. Usean vuosikymmenen yhteistyö on ollut mielestämme helppoa, vaivatonta ja miellyttävää.

Antti AhavaMetritiski

Valikoima on kattava ja tuotteita on aina hyvin saatavilla. Tilausmäärät ovat joustavia, ja erikoisempia tuotteita saa tarvittaessa yksitellen, mikä mahdollistaa yksilölliset lopputuotteet asiakkaillemme. Vuosia jatkunut yhteistyö on aina toiminut saumattomasti, ja laatu on moitteetonta. Palvelu on ystävällistä ja hinnat kilpailukykyisiä.

Markus PitkänenUnique Home

Emportin kanssa on turvallista ja joustavaa tehdä yhteistyötä. Tilaukset hoituvat helposti ja tuotteet ovat laadukkaita sekä saapuvat sovitusti. On mukavaa, että voi tilata myös pieniä yhden levyn eriä.

Minna OjanenPuutyöliike Ojanen Oy

Emportin kanssa on ollut mukava tehdä kauppaa. Kaikki on kohdillaan: tuotevalikoima on laaja, toimitukset ovat nopeita ja hintataso kohdillaan. Toimittajaverkostossa on hyvät kanavat myös isojen projektien levytoimituksille.

Pekka PohjonenMuuratpuu