Skip to main content
Ratkaisuja projekteihin
Tilaa uutiskirje

Palvelumme arkkitehdeille ja suunnittelijoille

Asiantuntijamme auttavat projektiisi liittyvissä kysymyksissä. Mikäli tarvitset apua materiaalien valinnoissa, sävyissä, tekstuureissa, saatavuudessa tai muissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä, kysy rohkeasti.

Vinkkejä suunnitteluun

Varastovalikoiman näytelaatikko

Varastovalikoiman näytelaatikko sisältää mallipalat varastoimistamme levyistä ja reunanauhoista. Mallit helpottavat suunnittelua, ja niitä on myös helppo kuljettaa mukana. Mallipalat toimitetaan omassa pakkauksessaan tilaamaasi osoitteeseen.

Kronospan Express Program -mallistossa inspiroivia sävyjä

Kronospan Color -mallistosta löytyy monia eri värejä. Useimpien mallien yhteydessä on ilmoitettu Pantone-, RAL- ja NCS-värikoodit. Huomaathan, että tuotteet ovat tilausvalikoiman tuotteita. Express Program -malliston tuotteet on saatavilla nopeasti myös pienille toimituserille.

Unilinin Evola-mallisto

Unilinin mallistosta löytyy monia mielenkiintoisia tuotteita ja materiaaleja. Tutustu valikoimaan toteutuneiden kansainvälisten projektien kautta. Suosittelemme tutustumaan myös Evola-mallistoon.

Reunanauhan sävyn valitseminen

Tuomme maahan Hranipexin korkealaatuisia reunanauhoja. Oikean reunanauhansävyn valitsemaasi levymateriaaliin löydät osiosta värivastaavuudet, jossa on listattuna yleisimmin käytettyjen levyjen reunanauhasävyt. Varastovalikoimastamme löydät ABS-reunanauhat ja puureunanauhat.

Meistä sanottua

Meille täsmällisyys, luotettavuus ja rehellinen yhteistyö on tärkeää. Emportin kanssa on ollut helppo toimia. Usean vuosikymmenen yhteistyö on ollut mielestämme helppoa, vaivatonta ja miellyttävää.

Antti AhavaMetritiski

Valikoima kattava ja tuotteita on aina hyvin saatavilla. Tilausmäärät ovat joustavia ja erikoisempia tuotteita saa tarvittaessa yksitellen, mikä mahdollistaa yksilölliset lopputuotteet asiakkaillemme. Vuosia jatkunut yhteistyö on aina toiminut saumattomasti, ja laatu moitteetonta. Palvelu on ystävällistä ja hinnat kilpailukykyisiä.

Markus PitkänenUnique Home

Emportin kanssa on turvallista ja joustavaa tehdä yhteistyötä. Tilaukset hoituvat helposti ja tuotteet ovat laadukkaita sekä saapuvat sovitusti. On myös mukavaa, että voi tilata myös pieniä yhden levyn eriä.

Minna OjanenPuutyöliike Ojanen Oy

Tähän tekstiä myöhemmin

Muuratpuu